Sopstationen

tisdag, november 07, 2006

Hundra procent mottryck.


Idag var det verkligen kul ett komma in i kontrollrummet. Alla avfallspannor gick på full last och inte ett enda gram till direktvärme, allt susade ner i våra turbiner. Härligt! Nu ska vi ha det så här fram till revisionerna 2007..hoppas jag.
Men i alla fall, här på Södra eldar vi för det mesta avfall, returbränsle och hushållssopor. Trots detta har vi likartade problem med våra bröder på det Centrala distriktet som eldar kol och andra fossila bränslen.
Som till exempel: Vem har pajat armstödet till VÅRAN favvostol?? Bara en sån sak. Sånt gör man inte. Både vi på Södra och de på Centrala har en hälsning till armstödspajaren, troligen samma person:

Snart har vi dig, burn in Hell!! (Och må dina emissioner överskrida EU:s halvtimmesmedelvärden)

Så där: Nu fick han så han teg.

Men det var inte det som var det viktigaste. Idag fotade jag en av våra P4-piloter, en drifttekniker som älskar doften av nybrända hushållssopor. Här sitter han och leker med sin nya telefon; en K800i. Man kan få in en massa radioprogram i den, man kan fotografera med 3,2 miljoner pixlar med den. Man kan ladda in en massa musik i den också. Och lyssna på musiken efteråt. Sen var det något mer....man kan kärna mjö...nä. Man kan balansera dä.........nä. Kunde man inte analysera DN.....nä. Nu vet jag.....man kunde kommunicera i realtid med den. Vad ska de hitta på härnäst???



5 Comments:

  • ...kul..harry..//Pike

    By Anonymous Anonym, at 10:53 fm  

  • Jag tror dessvärre att dessa stolsabbare inte bryr sig om emissioner... Förblindade av hat och vanmakt styrs de av en inre monolog. "Stol...måste...sabba...STOOOOOL!!!

    By Blogger Henrik, at 3:03 fm  

  • Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    By Blogger Henrik, at 3:55 fm  

  • Å dom där feletonerna...Snart kan dom väl koka kaffe oxå, bara att tappa ur en väldigt liten kran på sidan.

    By Blogger Henrik, at 3:57 fm  

  • Måste..........sabba..........stol. Den va bra:-)

    By Blogger Bernhard, at 9:28 em  

Skicka en kommentar



<< Home