Sopstationen

torsdag, juli 26, 2007

Sprängning och torkning.

Vi fortsätter att torka panna 4, varmare och varmare blir det.

Och i panna 6 sprängs det för fullt, göteborgarna är här igen.

Så om rökgasreningen och panna 4 fungerar som de ska så har vi full last på lördag och kan börja stoppa panna 6.

Ja just det. En del kanske läst om en olycka på sopstationen. Någon hade ramlat och slagit sig så ambulansen fick komma.

Så här gick det till: Mannen som torkar våran P4 skulle gå från P4-byggnaden och in till P3. Han uppmärksammade inte ett trappsteg där och drattade omkull. Detta skedde vid halv tolv. Han ville inte bli skjutsad till sjukhus eller dyl utan ville bara ha några Alvedon.

Så jag åker ner till Apoteket och köper en ask. Å allt är frid och fröjd.

Vid åttatiden på kvällen har han så ont att han inte kan gå. Personalen får problem med att hjälpa honom ut, så de ringer ambulans. På några minuter har vi en ambulans och två polisbilar på området. Poliserna förhör Vivi, ganska försiktigt, och besöker platsen för händelsen.
När de försäkrat sig om att ingen blivit knivhuggen eller skjuten, att inga knarkaffärer gjorts upp eller att vi har svart arbetskraft lämnar de oss.
Men idag är han tillbaka, något orörlig men vid god vigör. Han fick med sig ett par kryckor och kunde själv ta sig in i kontrollrummet och prata med skiftchefen........som fortsatte att tjata om torkmammens dåliga skoval.

0 Comments:

Skicka en kommentar



<< Home