Sopstationen

söndag, februari 01, 2009

Populäraste killen i grillen.

Efter trettioett år var det dags. Har man 23 mils resa för att åka fram och tillbaka till jobbet är man ursäktad om man byter jobb för att slippa långa resvägar. En av våra trognaste medarbetare byter jobb för att komma närmare hemmet, förståeligt.

Med tanke på uppslutningen vid avskedskaffet, vilket sällan ens existerar då någon sagt upp sig, kom det så mycket folk att man kunde tro att det var en VD som gick i pension.

Underhållschefen levererade blommor å företagets vägnar. Dessutom presenter från företaget och jobbarkompisarna.
Storelchefen själv kom och höll tal. Det har hänt en del sedan Tompa började jobba på sopstationen. Hans närmaste sörjande hade gjort ett bildspel över Tompas och sopstationens utveckling under åren, mycket lärorik. Det verkade som om modet förr var att man hade mindre mage och mer hår, tvärt emot vad personerna som figurerade i bildspelet har idag.

Vi som ska klara oss utan honom önskar givetvis lycka till i den lilla staden på den lilla anläggningen. Bilderna är tyvärr lite suddiga men det var väl stundens allvar som påverkade kameran.

Ja just det!! Var ska sleven vara?

Ni kommer kanske ihåg Rogge, han som myntade det populära ordstävet; "Tala är Silver........."

Man kunde tro att han skulle luta sig tillbaka och vara nöjd med en sådan framgång, men icke. Nu jobbar han som bäst på ett nytt; "Synas är Silver........" Han räknar med att vara klar vid årskiftet 2013/2014.